Telefoonnummer Telfort

088 – 7650200

Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Er zit een maximum van 9 euro op. Het starttarief is 0,045 cent. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

De helpdesk voor alle vragen

Telfort is een dochterbedrijf van het bedrijf KPN. Telfort biedt Internet, interactieve televisie, vaste en mobiele telefonie aan in Nederland. Als je nieuwe klant wilt worden of als je al lang klant bent en je hebt informatie nodig over dit bedrijf dan staat de klantenservice van Telfort voor jou klaar.

telfort

Eenvoudig en snel contact

Bel naar het telefoonnummer van Telfort 088 7650200 als je via de snelste manier antwoorden op vragen wilt hebben. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor vragen. Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen door de medewerkers.

Alles-in-1 Glasvezel pakket: Internet, TV en bellen

Je kunt bij Telfort terecht voor een compleet Alles-in-1 Glasvezel pakket met super snel Internet, interactieve TV en bellen. Dit is alles wat je nodig hebt. Je hebt interactieve Tv met 70 zenders waarvan een deel HD kwaliteit is, Internet tot 50 mb/s en je kunt goedkoop bellen naar mobiele en vaste nummers in Nederland en in het buitenland. Je kunt onbeperkt en gratis luisteren naar voicemail. Als je een bestaande telefoonnummer hebt hoef je geen nieuwe nummer te nemen, je kunt het nummer die je nu hebt behouden. Je kunt daarom makkelijk overstappen.

TV en Internet

Je kunt genieten van de snelle en betrouwbare Internet Verbinding op het netwerk van KPN. Je krijgt een gratis Wifi modem waardoor je draadloos internet in huis hebt. Je kunt met de zelfde snelheid downloaden en uploaden door de snelheid van het internet. Je hebt geen lange wachttijden meer. Dit pakket kun je op 5 TV’s aansluiten. Je kunt in heel het huis genieten van interactieve TV. 70 TV zenders met daarvan 26 zenders in scherpe HD kwaliteit. Je hebt ook toegang tot 10.000 films en series. Als je tijdens het kijken dringen van uw plaats moet dan hoeft u niet druk te maken, want met het pakket kun je Live TV pauzeren.

Dit kan je allemaal doen met de Alles-in-1 Glasvezel pakket. Je kunt ook TV kijken via de smartphone of tablet. Als je dit pakket wilt proberen of je wilt meer weten over het pakket, je wilt weten wat de beschikbare TV-zenders zijn of je wilt de beschikbaarheid van uw adres weten dan bel je 24 uur per dag en 7 dagen per week naar het telefoonnummer 1122.

De klantenservice van Telfort heeft klantvriendelijk en vakkundig personeel die jou graag helpen. Geen één vraag of probleem is te lastig voor hen. Je kunt gerust bellen naar het telefoonnummer 088 7650200. De vragen worden professioneel en snel beantwoord.