Telefoonnummer Hema

071 – 3641 – 832

Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Er zit een maximum van 9 euro op. Het starttarief is 0,045 cent. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

Klantenservice

Je kunt bij de klantenservice van Hema op verschillende manieren antwoord krijgen op vragen die te maken hebben met verzekeringen, diensten en producten. HEMA staat voor Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam.

Online klantenservice

De klantenservice van Hema helpt jou op verschillende manieren. Het eerste is op de veel gestelde vragen op www.hema.nl

Je kunt antwoord krijgen op vragen uit deze categorieën:

 • Vragen over zekereingen
 • Vragen over de levering van bestellingen
 • Vragen over online bestelling en hoe je kunt betalen
 • Vragen over uw account op de website
 • Vragen over ruil- en retourneerproces van de producten
 • Vragen over het aan-en afmelden van de nieuwsbrief
 • Vragen over het indienen van een vraag of klacht
 • Vragen over het geven van een beoordeling over een product of dienst

Als je geen antwoord kunt krijgen met de veelgestelde vragen dan kun je de online klantenservice van HEMA gebruiken of je kunt bellen naar het telefoonnummer van HEMA. Je kunt een bericht sturen naar het e-mailadres van HEMA of je kunt het contactformulier invullen die je kunt vinden op de website. Er is een speciale pagina als je specifiekere vragen hebt over een product.

Als je vragen hebt over de fotoservices van HEMA zoals de fotocadeaus, fotoboeken en andere fotoproducten dan is er bijvoorbeeld een aparte pagina. Je hebt ook een aparte pagina voor special klantenservice van verzekeringen. Je kunt bij de klantenservice vragen stellen over zorg- of schadeverzekering.

hema

Telefoon

Om het snelst contact te krijgen met HEMA is om telefonisch contact op te nemen. Dit kun je doen door te bellen naar deze telefoonnummers:

 • Als je belt met opname-service dan bel je naar 071 3641 832 voor de algemene klantenservice. Je kunt bellen op werkdagen van 08:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt dit nummer ook bellen als je vragen, klachten of opmerkingen hebt over de fotoservice van hema.
 • Als je een Europese zorgkaart wilt aanvragen en/of het E111 formulier nodig hebt om naar bepaalde landen te reizen dan kun je tussen 8:30 uur en 19:00 uur bellen op het nummer 071 3641 832
 • Als je zorgadvies nodig hebt die te maken heeft met de zorgverzekering dan kun je tussen 8:30 en 19:00 uur bellen naar het telefoonnummer 071 3641 832.
 • Via de kinderzorglijn helpt hema uw als u medisch advies voor kindren nodig heeft. Je kunt tussen 8:30 uur en 19:00 uur bellen naar het telefoonnummer 071 3641 832.

Openingstijden

In de fysieke winkels verschilt het per winkel, stad en dag wat de openingstijden zijn. Je kunt op de website zoeken naar uw dichtstbijzijnde filiaal in de winkelzoeker. Online is de winkel wel altijd open. Het telefoonnummers van de klantenservice hebben allemaal hun eigen openingstijden, dus je moet opletten op welke tijdstip je belt.

Amsterdam

De afkorting van HEMA is Hollandsche eenheidsprijzen maatschappij Amsterdam. in de naam zegt het het al, de geboorteplaats van HEMA is Amsterdam. in 1926 opende de eerste HEMA in de Kalverstraat. tegenwoordig vind je door heel Nederland vestigingen en soms zelfs buiten Nederland. het hoofdkantoor zit tot de dag van vandaag nog steeds in Amsterdam.

Als je gelijk antwoord op uw vraag of kwestie wilt dan is het het beste om te bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice. je krijgt hier iemand persoonlijk aan de lijn, waardoor je vraag snel beantwoord kan worden en je hoeft daarom niet te gaan zoeken tussen de veel gestelde vragen die je op de website kunt vinden. bellen is dus veel persoonlijker en sneller.