Telefoonnummer DUO

0505 – 997 – 755

Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Er zit een maximum van 9 euro op. Het starttarief is 0,045 cent. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

Contact

Als er iets niet klopt met de diensten van DUO dan moet de student contact op kunnen nemen met DUO. Voor veel studenten is DUO een groot onderdeel van hun leven omdat zij elke maand studiefinanciering ontvangen. Elke student heeft wel met studiefinanciering of lenen te maken en zonder dat kunnen zij elke maand niet rond komen of zij kunnen het moeilijk krijgen met de huur en de boodschappen. Als er iets niet klopt dan moet de student de klantenservice kunnen bereiken op een betrouwbare en efficiënte manier. Je kunt op www.duo.nl de klantenservice bereiken op verschillende manieren of je kunt telefonisch contact opnemen. Als je een vraagt hebt over inloggen op mijn duo. Hebben wij een handleiding voor je geschreven.

duo

Handige Links

Telefoonnummer

Als je het snelste contact wilt met de klantenservice van DUO kun je het telefoonnummer 050 599 77 55 bellen.

Bellen

Het is het makkelijkste om te bellen als je de klantenservice van DUO wilt bereiken. Het nummer die hierboven genoemd is is de infolijn en die is binnen de kantooruren bereikbaar voor informatie. Dat is op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Als je een inburgeraar bent heb je een andere telefoonnummer nodig. Als je contact wilt opnemen bij inburgering dan kun je bellen naar het telefoonnummer 050 599 96 00 en die is ook binnen de kantooruren bereikbaar.

Contact

Als je telefonisch contact niet handig vind of als je DUO wilt spreken buiten de kantooruren dan heb je nog andere mogelijkheden om antwoord te krijgen op vragen en kwesties. Dit zijn de manieren:

Mailen: Je hebt verschillende e-mailadressen voor verschillende kwesties en er zijn allerlei manieren om via de e-mail contact te kunnen opnemen met DUO, Als eerste heb je contactformulieren als je vragen hebt over de studiefinanciering, lesgeld, tegemoetkoming voor scholieren, loten bij lotingsstudies, het terugbetalen van studieschuld en inburgeren. Als je wilt inburgeren dan wordt je doorgestuurd naar een andere website als je op de link klikt.

Je kunt deze afdelingen mailen via een specifiek e-mailadres:

Je kunt bij een servicekantoor alleen terecht als je een afspraak hebt. Je kunt online een afspraak maken door één van de acht servicekantoren te kiezen en het afspraakformulier in te vullen.

Klantenservice

De klantenservice van DUO helpt je graag bij vragen, kwesties en opmerkingen. Als je het snelst antwoord is is dat via de telefoon. Als je een vraag hebt die niet zo specifiek is dan kun je het antwoord misschien ook vinden bij de veel gestelde vragen op de website van DUO.

IB groep

Het kan zijn dat DUO jou niets zegt maar IB wel. Dit komt doordat DUO Vroeger IB heette, maar de naam is nu veranderd.